Miss Alice delikatessbutik

Miss Alice delikatesser tillverkar vi i köket på Tomatens Hus.

Delikatesserna är i grunden ett klassiskt hantverk med ett personligt och modernt val av smaker, sammansatt med mycket glädje. Produktionen görs för hand hela vägen från hantering av råvaran till färdig produkt. Vi har ett utbud av marmelader, chutneys och vinäger som vi tagit fram för att vara smakhöjare till ostar, charkuterier och som tillbehör till en god middag och i er matlagning. Vi försöker hela tiden arbeta med dessa produkter så att de på ett eller annat sätt finns med på menyn som serveras på krogen för att koppla ihop vår mat med delikatesserna.

För den som önskar något sött så finns det alltid av våra kakor o bakverk att köpa med hem. I delikatessbutiken finns även vår tomatpaj i färdiga portionsförpackningar och tomatsoppa i storlekarna 1 & 1/2 liter.

Nytt för i år att hela vår dryckesmeny finns att tillgå i butiken!!  Det finns många som arbetar som vi, med att ta fram goda smaker från bra råvaror och leverera en kvalitetsprodukt. Jag tycker det är väldigt roligt att kunna presentera en dryckesmeny med många inslag från mindre och lokala producenter. Hos oss kan ni välja att avnjuta här till maten eller handla med er hem från delikatessbutiken till sommarens egna fester.

Välkomna in i Miss Alice Delikatessbutik

 

Varför Alice?
Mormor hette Alice och jag har alltid tyckt att det är ett vackert namn.  Mormor var en stor matlagare i ett hem med mycket fest & musik, hon månade om de som behövde lite extra och ville att folk skulle känna sig välkomna i hennes hus. Jag gillar tanken av att den känslan får leva vidare en generation till…

Så när ett produktnamn, som faktisk även är företagsnamnet bakom krogen Miss Alice på Tomatens Hus, skulle fram så låg det nära till hands att använda Alice i någon form. Och när loggan gjordes fick min förkärlek för 50-talets varumärkesstil ta plats och vips, två flugor i en smäll så kom Miss Alice till.