Miss Alice Krog & Delikatesser

Välkommen in på en god bit mat & fika

När ni kommer in genom grinden till Tomatens Hus café & Krog möts ni av god stämning och god mat – en god stund helt enkelt! Att driva krog & delikatessbutik på landet handlar för mig om att förmedla glädje genom god mat och bra service.

Maten hos oss är fantastiskt god i härlig lantlig stil och servicen är bra och personlig. Ni som besökt oss vet att vi serverar en tomatpaj med mycket mystik kring receptet, o ja det är fortfarande hemligt… Det är lika roligt varje år när ni kommer och serveras er första portion paj, nästan som kalvar på kosläpp…

Min kökspersonal har ett brinnande intresse för mat och råvaror med inspiration från hela världen för att här i Vallåkra knyta ihop det med vårt svenska kök. Det är också här jag trivs allra bäst, när jag får röra i grytor och knåda degar…

Det är viktigt för mig att vi som arbetar här har roligt! Matglädje hör ihop med humor och en nypa galenskap för att leverera kvalité! Därför arbetar jag hårt med att forma ett starkt band och gott samarbete oss kolleger emellan så att den arbetsglädje och kreativitet det är att verka i vår bransch kommer er till godo vid ett besök hos oss. Det är för mig service!

Miss Alice delikatessbutik
I Miss Alice delikatessbutik inne på krogen finner ni ett brett utbud av våra marmelader, chutneys och vinägers under vårt egna varumärke Miss Alice. I butiken erbjuds även färskvaror, förädlade av våra kunniga kockar, i form av härliga tillbehör så att ni kan ta en del av vår matkultur hem till ert egna kök och skapa fantastiskt goda maträtter.

Våra drycker
Det finns många som arbetar som vi, med att ta fram goda smaker från bra råvaror och leverera en kvalitetsprodukt. Jag tycker det är väldigt roligt att kunna presentera en dryckesmeny med många inslag från mindre och lokala producenter. Hos oss kan ni välja att avnjuta här till maten eller handla med er hem från delikatessbutiken till sommarens egna fester.

Hjärtligt välkomna

Boel Hultman
Krögare